Programok

Szülők Akadémiája programok előkészületben!

2018. február 3. Miskolc

2018. február 2. Veszprém

2018. január 20-án Dunaújvárosban

2018. Február 10-én Tiszaújvárosban

A Jövő Bajnokai Program keretében:  2018. január 28. Székesfehérvár

2018. február 3. Miskolc

 

 

„Ahhoz, hogy a sport, mint örömforrás jelen legyen a gyerek életében, elengedhetetlen e hármas közös nevezője. Egymás nézőpontjainak megértése, tiszteletben tartása, és a közös célok.” – hirdeti a plakát.

Holnap Pécsett találkozunk a Nyerő hármassal, azaz sportolókkal, (A Jövő Bajnokaival), a szüleikkel és edzőikkel. A közös cél, nyilvánvaló: a srácok fejlődése, bajnokká válása. A kérdés, ami mindig felmerül, mennyire közös ez a cél, kinek mi a célja ebben a folyamatban. És ha vannak eltérések, hogyan lehet ezeket közös nevezőre hozni?

Ahhoz, hogy megértsük egymás álláspontját, pláne, hogy tiszteletben is tudjuk tartani a másét, alapvető, hogy ismerjük is a másik álláspontját. Vajon ismerjük-e? Tudjuk-e, mire vágyik, és mitől fél a másik? Ismerjük-e a megoldásokat? Hajlandók vagyunk-e megismerni új eszméket, igényeket, mások valóságát? És ami legfontosabb: hajlandók vagyunk-e változni, ha szükséges?

Márpedig szükség lesz változásra, fejlődésre, mert a sport csak ebben az esetben telik meg azzal az örömmel, ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a sportolóból bajnok lehessen. Mert öröm nélkül értelmetlen a küzdelem, az áldozatok…

Egyetlen bekezdés mindössze a plakáton. A kérdésekre adott válaszokon múlik a jövő. Várjuk a holnapot, hogy nekikezdhessünk.

Szülők Akadémiája – Bánka Sportközpont

Szülők Akadémiája

December 4-én hétfőn, a hónap első hétfőjén ismét találkozunk? Szeretettel várjuk a szülőket a Bánka Sportközpontban 17 órától.

Különleges, de fontos témát választottunk: szabad-e bízni a tehetségben? Biztathatjuk-e a gyerekünket? Elhitethetjük-e vele, hogy képes nagyra törni, hogy képes fölnőni a feladataihoz, az álmaihoz, vagy célszerűbb biztonságra törekednünk?

Gondolkodjunk együtt ezekről a kérdésekről!

A programot vezeti: dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán

 

*********

A Nyerő Hármas Pécsett

A Jövő Bajnokai Program keretében

Szülők Akadémiája Veszprémben

November 24. Péntek

17:00 – 18:00

Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola

Veszprém, Iskola u. 6.

Előadó: Kabarcz Zoltán

********

Magyar Honvédség Főszakorvosi Összevonás – Tudományos Program

A tanfolyam időpontja:     2017. november 9-10.

A tanfolyam helye:          Honvédüdülő – Balatonakarattya, Tompa Mihály u. 1.

 

Péntek 14.00 dr. Kalamár Hajnalka: orvos-páciens kommunikáció

 

********

 

A Nexon Dunakeszi Teniszklub és Kabarcz Zoltán ( A Nyerő Hármas társszerzője) előadás sorozatot indit “Mentális képzés edzőknek” témakörben. Az előadások nem csak tenisz edzőknek szól! MINDENKINEK NAGYON AJÁLJUK AKI EDZŐKÉNT DOLGOZIK

 

Az első előadás 2017.11.04 szombat 09.00-12.00 ig tart.

 

Helyszin : 2120 Dunakeszi Fő út 145 Magyarság Sporttelep.
Érdeklődni és jelentkezni Bogyó Tamásnál
Tel: 06709450600, email: tenyoka@gmail.com