Egy levél, aminek bármelyik író nagyon örülne. Köszönjük…

Tisztelt Zoltán!

Ha megenged egy pár gondolatot a könyvel kapcsolatban…. Nehéz olvasmány, mivel nagyon lassan haladok az olvasással, hetek óta olvasom és az 55. oldalon tartok. Ennek elsődlegesen az az oka, hogy sokszor egy új oldal/fejezet elolvasása után napokat töprengek, hogy sikerüljön felfognom, megemésztenem, magamévá tennem a mondanivalót.

Úgy érzem magam olvasás közben, mint érezhette magát anno az ősember, mikor éjszaka kiment a barlangból kóborolni és egy villám egy pillanatra fénybe borította az égboltot. Fantasztikus ez a könyv!

A mondanivaló, a tartalom, a stílus…. fogadja a legmélyebb gratulációm! Valóban sikerült olyan irományt létrehozni, ami megváltoztathat egy életet és látásmódot.

Nehéz olvasmány tehát, mert lassan haladok ,de minden percét élvezem és sajnálom, ha 1 oldallal is közelebb vagyok a végéhez. Rengeteg olyan belső kérdésemre kaptam választ belőle, amire eddig soha. Úgy gondolom, legalább 2X-3X el kell olvasnom, mire valóban meg fogom tudni emészteni a tartalmat. Ezt a könyvet MINDEN élsportoló gyermek szülőjének és edzőjének kötelező lenne elolvasni. Tisztelettel: D.D.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.