A vezető

Főhadiszállás! (Huszonöt éves emlék)

Csapatot csinálok. Harcosok érkeznek: jelentenek. Elbuknak, győznek. Győznek, győznek, győznek. Hírnév, babér, elismerés övezi őket.

Ide tartozni: jutalom. Ide tartozni: kegy. Ide tartozni: irigyelt pozíció.

Zsongás van, az emberek arousal szintje magas. Nagyon magas. Nem alszanak, rohannak. Mindenki 200 százalékkal többet teljesít, mint bármikor. Az emberek jobbak. Jobbá válnak, jobbak lesznek. Mindenki figyel mindenkire, csapattá válnak.

Szeretik egymást, büszkék egymásra, ISZONYATOSAN BÜSZKÉK. Tudják, hogy jobbak, és ezt mások is elismerik. Nincs kétség.

Én csak egy pont vagyok, ahonnan kiindulnak a vonalak, és ahová visszatérnek. Fontosnak látszom, mert ez a szerepem, enélkül nem térnének hozzám vissza, elvesznének valahol.  Nincs hova máshova!

Ám a dolog lényege, hogy ők a fontosak. Ők a jók, ők a bajnokok. És ezt tudják. Tudniuk kell. Egymásról is, saját magukról is. Nekem csak az a dolgom, hogy ezt tudják. A képesség az övék.

Főhadiszállás.

Apró csatákat vívnak meg és sorra befutnak a hírek. Én csak összesítem. Veszteségek nincsenek, de nem csak a rekordokat tartom számon. az apró győzelmek ugyanakkora sikerek, mint a nagyok. A SIKER nem mennyiségi kérdés.

Aki elvész, megsiratjuk. Elveszett. Számunkra veszett el, a mi veszteségünk. Ő azt hiheti, hogy van másik világ, mi tudjuk, hogy nincs. Csak ez a világ van, itt kell győzni.

Hozzánk tartozol.

Nem ígérem, hogy könnyű lesz, talán piszok nehéz lesz. Fájni fog és te ordítani fogsz. Hát ordíts! Ordíts, ha így könnyebb elviselni, de ne akard, hogy könnyebb legyen! NE AKARD, HOGY KÖNNYEBB LEGYEN! Azt akard, hogy sikerüljön! CSAK A SIKERT AKARD! Mindegy, mekkora sikert: sikert. A siker nem mennyiségi kérdés.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.