A koncepció

A nyerő hármas koncepció azon az egyszerű elven alapszik, hogy próbáljunk meg mind hatékonyabban együttműködni a sportolók, a srácok és a lányok eredményessége érdekében. Ezt úgy érhetjük el – a nyerő hármas koncepció szerint –, ha egy irányba húzzuk a szekeret, ahelyett, hogy a különböző elképzelések lendületével árokba borítanánk azt. Tehát építünk, és nem rombolunk. Hagyjuk fejlődni a fiatalokat, ha éppen segíteni nem tudunk, akkor legalább igyekszünk nem ártani.

Ez nem megy mindig, és nem megy mindenkinek. Vannak, nem kevesen, akiket elragad az indulat vagy a keserűség, és csak azzal törődnek, hogy kiadják magukból,  ami feszíti őket belülről. Lássuk be, ez önző szempont.

Nemrég egy facebook bejegyzésemben található kép miatt teljesen tévútra mentek a kommentek, virtuális ölremenésnek lehettem tanúja. Ezt semmiképpen nem szeretném, így ki is töröltem az egész posztot. Elnézést, ha ez valakit zavart, az én hibám volt, de engedjétek meg nekem, hogy arra vigyázzak, amiről az elején beszéltem:

A nyerő hármas koncepció azon az egyszerű dolgon alapszik, hogy próbáljunk meg mind hatékonyabban együttműködni a sportolók, a srácok és a lányok eredményessége érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.